Het geometrisch figuur dat u hier ziet is de HEART OF LIFE

ERVAAR EEN BELEVING

Misschien kent u de Flower of Life, het motief dat afgebeeld staat op de pilaren van de tempel van Osiris in Abydos – Egypte. Het motief van de overlappende cirkels waaruit elk leven kan worden verklaard. Denk maar eens aan de verschillende stadia van groei van een embryo.

Eind 2018 kreeg Sandra Nauta in een droom te horen dat ze de Flower of Life met harten mocht maken. Samen met Elayna Argatha is toen dit figuur tot stand gekomen, welke we de Heart of Life genoemd hebben.
De Flower of Life, die de basis  van het leven representeert maar opgesloten zit in zijn eigen scheppingskracht door de buitenste twee ringen, is hiermee geëvolueerd. Het hart is nu de scheppende kracht geworden en deze is nu vrij om te groeien tot in de verste uithoeken van het universum, want er zijn geen grenzen meer.
Als u het figuur rustig op u in laat werken kunt u in de Heart of Life, naast de harten, andere patronen zien. Zo zijn diamanten te zien, de bloemen van de Flower of Life zijn te vinden en er zitten DNA strengen in.

Tijdens de lock-down vanwege het corona virus, in maart en april 2020, hebben we dit motief hier gemaakt met natuurlijke materialen uit dit bos. Dit was de periode dat the Heart of Life echt tot leven mocht komen en zijn kracht mocht gaan laten gelden. Ook wij mensen zijn geëvolueerd en mogen en kunnen nu onze eigen kracht zien en uitstralen: de kracht van ons hart.

We staan op een kruispunt van levens-wegen; welke weg gaat u kiezen?
De weg van de Flower of Life, waarin we vastgezet worden in onze mogelijkheden en zo tot slaaf worden gemaakt? Of de weg van de Heart of Life, waarin we vanuit ons hart en intuïtie gaan leven en we gezamenlijk scheppen, oplossingen vinden en verantwoordelijkheid voor onze eigen daden dragen. Aan u de weloverwogen  keus.

Als u wilt mag u om of in de Heart of Life lopen. Doe voorzichtig met alle stokjes die er staan. In het midden kunt u op het berkenstammetje gaan zitten als u dat wilt, om zo de energie rustig te kunnen ervaren. Iedereen ervaart deze op zijn of haar eigen manier. Bedenk dat we uit de dualiteit zijn gegaan, dus dat we oordelen achter ons hebben gelaten. Alles dat u ervaart is passend en juist voor u op dit moment. U bent die unieke persoon die het universum nodig heeft. Wordt wakker en leef vanuit u hart!

Heeft u vragen of wilt u de Heart of Life onder begeleiding ervaren, neem dan contact op met Elayna Argatha door hier te klikken of met Sandra Nauta via haar website www.mensendierspiegel.nl. 

Klik hier en ervaar een beleving!

De makers wensen u vanuit de grond van hun hart veel inspiratie en wijsheid toe.

De makers  staan op de foto hieronder: Sandra Nauta (links), Elayna Argatha (rechts) en Heleen Pauli (middenachter)